Logo CHIO
Logo FEI
FEI Dressage Nations Cup Netherlands

Vlag Nederland Vlag Engeland

Cashless Event

Het CHIO Rotterdam is een Cashless Event. Wij informeren u graag over de betaalwijze tijdens het CHIO Rotterdam. Betalen van Food & Beverage is alleen mogelijk met de CHIO betaalkaart. Het CHIO Rotterdam kiest voor deze betaalmethode omdat het snel en veilig is.  Het opladen van uw CHIO betaalkaart kan bij de bemande oplaadpunten met contant geld, PIN of creditcard. U kunt uw betaalkaart opwaarderen met een willekeurig bedrag.

Het saldo op de betaalkaart kunt u opvragen bij de oplaadpunten en kassa’s op het evenemententerrein. Tevens staat onderaan iedere verkoop bon uw vorige en nieuwe saldo vermeld. Tijdens het evenement kunt u restitutie krijgen van het saldo dat op uw CHIO betaalkaart staat.

Tot 100 euro kunt u direct terug krijgen bij één van de bemande oplaadpunten die tot uiterlijk 00.30 uur (afhankelijk van sluitingstijd van het terrein) open zijn. Daarnaast kunt na het evenement online restitutie aanvragen voor het saldo op uw betaalkaart via de website www.knipcashlessevents.com/restitutie/chio/. U kunt van 27 juni a.s. tot en met 31 juli 2017 online restitutie aanvragen. U betaalt € 1,- administratiekosten per cashless pas voor het aanvragen van restitutie (zowel bij het oplaadpunt als online). Dit wordt ingehouden van uw saldo. 

 

 

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.