Vlag Nederland Vlag Engeland

Cashless Event

Het CHIO Rotterdam is een Cashless Event. Wij informeren u graag over de betaalwijze tijdens het CHIO Rotterdam. Betalen van Food & Beverage is alleen mogelijk met de CHIO betaalkaart. Het CHIO Rotterdam kiest voor deze betaalmethode omdat het snel en veilig is.  Het opladen van uw CHIO betaalkaart kan bij de bemande oplaadpunten met contant geld, PIN of creditcard. U kunt uw betaalkaart opwaarderen met een willekeurig bedrag.

Het saldo op de betaalkaart kunt u opvragen bij de oplaadpunten en kassa’s op het evenemententerrein. Tevens staat onderaan iedere verkoop bon uw vorige en nieuwe saldo vermeld. Tijdens het evenement kunt u restitutie krijgen van het saldo dat op uw CHIO betaalkaart staat.

Tot 100 euro kunt u direct terug krijgen bij één van de bemande oplaadpunten die tot uiterlijk 23.00 uur (afhankelijk van sluitingstijd van het terrein) open zijn. Na het evenement kunt u online restitutie aanvragen voor het saldo op uw CHIO betaalkaart.

Hoe kan ik online restitutie aanvragen?

Stap 1: Ga naar de website www.mijnkniponline.nl

Stap 2: Klik onder het inlogscherm op de knop 'Registreer’.

Stap 3: Klik op de knop 'Betaalkaart', vul uw e-mailadres in en klik op de knop ‘Volgende’.

Stap 4: U ontvang een verificatie e-mail. Open de mail en klik in de mail op de link ‘Bevestigen’.

Stap 5: Er opent een nieuwe pagina. Vul de gevraagde gegevens in op de pagina en klik op de knop ‘Registreer’. (Let op: er wordt om een kaartnummer en CVC code gevraagd, deze kunt u terugvinden op uw CHIO Betaalkaart).

Stap 6: U heeft nu een account aangemaakt. Klik in uw account op de knop ‘Restitutie’ en vul de gevraagde gegevens in.

U kunt van 21 juni tot en met 31 juli 2018 online restitutie aanvragen. U betaalt €1,- administratiekosten per cashless pas voor het aanvragen van restitutie (zowel bij het oplaadpunt als online). Dit wordt ingehouden van uw saldo. De betalingen worden in 2 tranches uitgevoerd (voor het eerst op 15 juli en voor de twee keer op 15 augustus 2018).

 

Aanmelden

JA ! Ik wil op de hoogte blijven van het allerlaatste CHIO Rotterdam nieuws en ontvang daarom de nieuwsbrief graag.